Ervaringen

“35 jarige man, fietst weer zonder knieklachten”

Ik kom al jaren lang bijna nooit bij Roel voor een behandeling. Dat is vooral te danken aan het feit dat hij echt opzoek gaan naar de kern van het probleem en dat oplost in plaats van enkel de symptomen aan te pakken. Ik had jaren lang last van kleine problemen met mijn knieën, rug en steken in mijn zij. Toen ik na 20kg overgewicht door sport en voeding weg te werken nog steeds last bleef hebben ben ik bij Roel op de bank terecht gekomen. Hij hielp met in één keer van mijn steken in mijn zij en zette me daarnaast ook op het spoor om eens kritisch te kijken naar mijn voeding om te zoeken naar intolerantie. Inmiddels is het duidelijk dat ik zoveel mogelijk bij koemelk weg moet blijven. Daarnaast was het ook verhelderend om te leren dat de klachten in mijn knie uiteindelijk neerkomen op stress en niet op iets fysieks. Roel heeft me écht verder weten te helpen met mijn gezondheid in de breedste zin van het woord!

“71 jarige man met Parkinson beweegt vrijer”

Bij mij is in het jaar 2018, Parkinson vastgesteld,Daardoor had ik o.a. ook last van moeilijker lopen.Ik ben toen bij Roel terecht gekomen,Door zijn behandelingen, is het lopen sterk verbeterd, en ik voel mij ook beter.We spreken nu om de +/-6 weken af, om het vast te houden van wat er bereikt is.

“Moeder van twee mooie dochters”

Als werkende moeder van 2 meiden, alle ballen in de lucht houdend merk ik van tijd tot tijd dat ik lichamelijke klachten heb. Eerlijk is eerlijk vaak zijn ze stress gerelateerd, maar uiten ze zich lichamelijk. Bij Roel op de bank ervaar ik meteen een enorme rust. Meestal ontdek ik dan pas dat de klachten een beetje erger waren dan ik voelde. Simpelweg omdat ik dan pas weer echt ga voelen. Zelfs yoga kan hier niet tegenop. Roel heeft een goed luistert oor en ik vind het altijd toch een beetje frappant dat hij mijn lichaam subtiel in beweging weet te zetten. Ook merk ik vaak dat liggen op de bank ook erg reflecterend werkt, inzichten die ineens ophoog borrelen.  Geen manipulatie maar meer een natuurlijke flow. Soms lijkt er op de bank maar minimaal wat te gebeuren, thuis werkt dit nog lang door, meestal subtiel. Vaak ontdek ik dan ineens dat de klacht weg is gegaan zonder dat ik het door had.

“36 jarige vader, zelf werkzaam in de zorg”

Ik kom nu dik 10 jaar bij Roel. Als er iets niet lekker zit, is hij de persoon die mijn herstel kan ondersteunen. Hier geloof ik in. Zelf werkend in de zorg begint het bij aandacht. Roel luistert en hierdoor is een eerste stap na verbetering mogelijk. Hoe vaak kom je niet bij professionals in de zorg en sta je eigenlijk met een been alweer bij de bali? De aandacht die hij geeft is in mijn beleving goed. Het werk wat hij verricht verbaasd me keer op keer. Het klinkt zo logisch maar eerlijk, een beetje aanraken en je voelt je beter? Dat kan wantrouwen oproepen. Naast de inzet van Roel ben ik wel overtuigd dat een groot deel bij jezelf ligt. Je hebt klachten anders kom je er niet, je wilt er vanaf, anders ga je niet. Sta open voor verandering en laat je vallen in een warm bad.
Persoonlijk fijn dat hij ook humor heeft. Maakt de situatie waar ik inzit ook wat luchtiger. 😄 Het is een fijne vent die van zijn passie, werk heeft gemaakt.

“klachtvrij genieten van pasgeboren kindje”

Nadat ik heel veel last kreeg van mijn rug, vlak na de bevalling van Jakob, heb ik veel aan je behandeling gehad. Op korte termijn verdwenen mijn rugklachten en kon ik hem weer zelf op zijn bed pakken! Op een prettige manier was er oor voor mijn klachten en voelde ik mezelf weer meer in balans komen.